Kezdőlap
/
Időjárás Belluno
/
Hójelentés és sípálya adatok Belluno régióban
április 25.
10:45
Hójelentés és sípálya adatok
Piancavallo
1800 m magasságon
aktuális
1°
Hőérzet -2°
10
km/ó
90 perces előrejelzés
havazás
Piancavallo
Civetta
San Martino di Castrozza
Passo San Pellegrino
Forni di Sopra
Időjárás 1800 m magasságon
ma
holnap
délelőtt
0
°
délután
3
°
Napsütéses órák
0 ó
UV-index
gyenge
0
low
Széllökés
30 km/ó
Időjárás 1900 m magasságon
ma
holnap
délelőtt
0
°
délután
4
°
Napsütéses órák
0 ó
UV-index
gyenge
0
low
Széllökés
25 km/ó
Időjárás 2600 m magasságon
ma
holnap
délelőtt
-2
°
délután
-2
°
Napsütéses órák
0 ó
UV-index
gyenge
0
low
Széllökés
40 km/ó
Időjárás 2500 m magasságon
ma
holnap
délelőtt
-2
°
délután
-2
°
Napsütéses órák
0 ó
UV-index
gyenge
0
low
Széllökés
40 km/ó
Időjárás 2000 m magasságon
ma
holnap
délelőtt
0
°
délután
0
°
Napsütéses órák
0 ó
UV-index
gyenge
1
low
Széllökés
40 km/ó
SzélRadar
Síterep
zárva
Magasság
1250 - 1870 m
Hóvastagság
0 cm (Völgy), 0 cm (Hegy)
Pályaállapot
zárva
Felvonók száma
0 - 12
Lesiklás
nem lehetséges
Sífutópálya
0 km
Friss hó vastagsága
nincs friss hó
Síterep
zárva
Magasság
990 - 1910 m
Hóvastagság
0 cm (Völgy), 0 cm (Hegy)
Pályaállapot
zárva
Felvonók száma
0 - 23
Lesiklás
nem lehetséges
Sífutópálya
30 km
Friss hó vastagsága
nincs friss hó
Síterep
zárva
Magasság
1400 - 2600 m
Hóvastagság
0 cm (Völgy), 0 cm (Hegy)
Pályaállapot
zárva
Felvonók száma
0 - 21
Lesiklás
nem lehetséges
Sífutópálya
28 km
Friss hó vastagsága
5-10 cm
Legutóbbi hóesés
tegnapelőtt
Síterep
zárva
Magasság
1190 - 2510 m
Hóvastagság
0 cm (Völgy), 0 cm (Hegy)
Pályaállapot
zárva
Felvonók száma
0 - 15
Lesiklás
nem lehetséges
Sífutópálya
0 km
Friss hó vastagsága
5-10 cm
Legutóbbi hóesés
tegnapelőtt
Síterep
zárva
Magasság
880 - 2080 m
Hóvastagság
0 cm (Völgy), 0 cm (Hegy)
Pályaállapot
zárva
Felvonók száma
0 - 8
Lesiklás
nem lehetséges
Sífutópálya
0 km
Friss hó vastagsága
nincs friss hó
A halo jelenség
Színes gyűrűk és ívek a Nap körül
Légtömeg az Antarktiszról
Heves havazások Dél-Afrikában
Még több adat
Már elérhető az újdonság
JavaScript is required to view this page.